Ударът на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) на пазар в Донецк

...
Ударът на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) на пазар в Донецк
Коментари Харесай

Песков: Киевският режим продължава да показва зверското си лице, нанасяйки удари по цивилни

Ударът на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) на пазар в Донецк през вчерашния ден е терористичен акт от страна на Киев, съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков в диалог с кореспонденти, оповестява ТАСС.

" Ударът, осъществен предния ден по търговски център в Донецк, е колосален терористичен акт. Защото се употребяват безразборни оръжия, което докара до жертвите на толкоз доста хора ", сподели Песков. „ Киевският режим продължава да демонстрира зверското си лице, те нанасят удари по гражданска инфраструктура, нанасят удари по хора, по цивилно население “, сподели представителят на Кремъл. Той акцентира, че „ Министерството на защитата, системите за противовъздушна отбрана и други съответни ведомства подхващат нужните ограничения за отбрана против този тип терористични офанзиви “.

Мъж е прегърнал тялото на жена си, убита при украинските удари на пазара в Донецк, неделя, 21 януари. Снимка: Ройтерс

Руският президент Владимир Путин е получил отчети за случая и е дал нужните инструкции. Песков акцентира, че локалните управляващи подхващат нужните ограничения, тъй че няма проекти за особено изказване от Кремъл в тази връзка. Песков акцентира, че „ сърцата на жителите на цялата страна в този момент са с жителите на Донбас и тези, които изгубиха близки вследствие на тази чудовищна терористична офанзива “.

" Категорично осъждаме това. Разбира се, специфичната военна интервенция ще продължи, с цел да защитим нашия народ от тази заплаха ", сподели Песков.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР